Pat Rabatabil Orizontal cu canapea – SmartBed O Sofa

SmartBed O Sofa

Descriere

PAT RABATABIL ORIZONTAL CU CANAPEA

Pat rabatabil orizontal combinat cu o canapea confortabilă. Este un model perfect pentru garsoniere și apartamente mici. Materialele folosite si componentele sunt de cea mai bună calitate. Sunt disponibile diferite tipuri si culori de furnir. Prin combinarea a două piese de mobilier într-un singur sistem, se castiga mai mult spatiu pentru locuit. Rezultatul este o calitate mai buna a vietii  noastre de zi cu zi si o economie de spațiu legat de mobilier.

O canapea spațioasă și confortabilă pentru zi și un pat solid, stabil, pe timp de noapte. Procesul de rabatare este rapid, ușor și sigur, datorită cadrului solid al patului echipat cu șipci de fag și a mecanismului italian cu gaz.  Recomandam folosirea unui panel tapițat in zona capului, care da o nota de eleganta si creste aspectul estetic. Patul poate fi echipat si cu un sistem de iluminare cu LED pentru un plus de confort.

Dimensiuni externe:

Standard:

157 x 220 cm – pentru saltea 140 × 200
177 x 220 cm – pentru saltea 160 x 200
197 x 220 cm – pentru saltea 180 × 200

Adâncime: 40 cm

Dimensiuni canapea:

Lățime: 205 cm
Adâncime: 83 cm
Înălțime: 86 cm

Dimensiunile pot fi adaptate nevoilor clientului.

Greutatea maximă suportată de cadrul cu pat dublu: 200 kg.

Structura:

Panou frontal și posterior – placă laminată de 18 mm
Panouri laterale, de sus și de jos – placă laminată de 36 mm

Structura canapelei:

Mecanism metalic cu elemente individuale atașate din tablă de dulgherie și acoperit cu spumă de tapițerie. Scaune din spumă foarte elastică. Perne din spumă de silicon.

PRET:  de la …

Preturi

error: Content is protected !!