Conditii comerciale

Datorita ofertei variate de modele, culori si dimensiuni, toate produsele se realizeaza pe comanda.

Termen de livrare: difera in functie de producator si poate fi de la 2 saptamani pentru mini bucatarii pana la maxim 8 saptamani, pentru unele modele de canapele si fotolii. Termenul mediu de livrare este de 4-6 saptamani.

Conditii standard de plata: avans 60% prin transfer bancar din valoarea comenzii (pe baza de factura pro forma) si diferenta de 40% se achita inainte de livrare. In cazul in care clientul renunta la comanda sau refuza sa receptioneze produsele comandate, acesta pierde valoarea sumelor platite pana la momentul respectiv. Toate produsele sunt realizate pe comanda si sunt personalizate pe culoarea si dimensiunile dorite de client.

Preturile de pe site NU contin TVA.

Se acorda discount de 5% pentru toate comenzile achitate in avans 100%.

Transport: produsele se pot ridica din depozitul din Timisoara sau pot fi livrate contracost la adresa clientului.

Montaj: este optional si se poate realiza contracost (8% din valoarea comenzii). Asiguram montaj cu echipa proprie in Bucuresti si Timisoara. Pentru celelalte orase discutam punctual.

Garantie: paturile multifunctionale din gama Smartbed au 10 ani garantie pentru tot ce inseamna mecanisme(partile metalice) cu conditia ca si salteaua sa fie achizitionata de la noi. Daca clientul foloseste o alta saltea, garantia pentru mecanisme se reduce la 5 ani. Pentru partea de furnir garantia este de 2 ani.

Asiguram certificat de garantie de produs original si fisa tehnica cu instructiuni de montaj pentru fiecare produs comandat.

error: Content is protected !!