Pat rabatabil Vertical cu masa – SmartBed Table

SmartBed Table

Descriere

PAT RABATABIL VERTICAL CU MASA

Acest pat de perete cu o masă se bazează pe un sistem inovator care combină două piese de mobilier într-o structură elegantă. În timpul zilei vă puteți bucura de mese ședinței la o masă elegantă, iar în timpul nopții aveți un pat confortabil la dispoziția dumneavoastră. Această soluție rafinată este perfectă pentru studio sau pentru un mic apartament.

Structura este realizată din plăci laminate, care pot fi finisate într-o gamă largă de culori pentru a alege. Se compune, de asemenea, dintr-o tabletă funcțională fără probleme, care garantează confortul. Datorită posibilităților mari de personalizare, aranjarea interiorului cu această piesă de mobilier este simplă și plină de satisfacții.

În timpul nopții puteți transforma cu ușurință structura într-un pat. Masa se îndoaie automat, iar rama din oțel lăcuit susține patul pentru a-și asigura stabilitatea. Lamele din lemn de fag măresc confortul somnului, precum și salteaua de buzunar recomandată de noi, adaptată la silueta utilizatorului produs de Sembella.

Pentru a completa estetica patului, vă sugerăm să adăugați capacele noastre tapitate, disponibile în diverse dimensiuni și finisaje. O altă propunere este sistemul de lumină de pe panourile laterale, astfel încât să puteți citi cărțile dvs. preferate înainte de a adormi.

Dimensiuni externe pentru pat dublu:

Standard:

157 x 220 cm – pentru saltea 140 × 200
177 x 220 cm – pentru saltea 160 x 200
197 x 220 cm – pentru saltea 180 × 200

Adâncime: 40 cm.

Dimensiunile pot fi adaptate nevoilor clientului.

Greutatea maximă suportată de cadrul cu pat dublu: 200 kg.

Structura:

Panou frontal și posterior – placă laminată de 18 mm
Panouri laterale, de sus și de jos – placă laminată de 36 mm

PRET:  de la 2465EUR+tva

Preturi

error: Content is protected !!