Pat rabatabil cu canapea Smartbed V Sofa

SmartBed V Sofa

Descriere

PAT RABATABIL CU CANAPEA

Canapea și un pat confortabil într-o singură bucată – mobilier compact pentru apartamente mici. Acest model a fost conceput pentru cei care apreciază spațiul liber din apartamentul lor. Cu o mișcare rapidă și ușoară, utilizatorul poate transforma canapeaua în pat confortabil, dublu.

O canapea generoasa (disponibilă în multe culori și finisaje diferite) completează perfect amenajarea camerei de zi. Panoul frontal din spatele canapelei este realizat din plăci laminate elegante în culoarea selectată. Varianta de noapte este un pat dublu complet echipat cu mecanism de rabatare bazat pe pistoane de gaz, care asigură o utilizare sigură și simplă. Cadrul solid al patului, împreună cu canapeaua și panourile de 36 mm pe părțile laterale, de sus și de jos, asigură stabilitatea modelului. Pentru a îmbunătăți confortul, recomandăm întotdeauna adăugarea unei tablii tapițate pentru zona capului, disponibila în mai multe finisaje și dimensiuni.

Sistemele noastre sunt perfecte pentru studiouri și apartamente mici – elegante, funcționale și confortabile. Ele vor completa decorul dvs. și vă vor oferi mai mult spațiu pentru a trăi.

Dimensiuni externe:

Standard:

157 x 220 cm – pentru saltea 140 × 200

177 x 220 cm – pentru saltea 160 x 200

197 x 220 cm – pentru saltea 180 × 200

Adâncime: 40 cm

Dimensiuni canapea:

Lățime: 165 cm, 185 cm, 205 cm

Adâncime: 83 cm

Înălțime: 86 cm

Dimensiunile pot fi adaptate nevoilor clientului.

Greutatea maximă suportată de cadrul cu pat dublu: 200 kg.

Structura:

Panou frontal și posterior – placă laminată de 18 mm

Panouri laterale, de sus și de jos – placă laminată de 36 mm

PRET:  de la …

Preturi

error: Content is protected !!