Birou Quadro

Informații tehnice:

Biroul Cube Design este realizat cu o rază 20 pe colțuri și cu o margine teșită. Marginile teșite pot fi vopsite în lac clar sau una dintre numeroasele culori Cube Design. Aceasta se aplică tuturor materialelor, cu excepția furnirului. De asemenea, este posibil să existe o muchie ABS dreaptă rezistentă la impact de 2 mm.

Blaturile de masă dreptunghiulare Cube Design sunt disponibile în trei adâncimi: 800 mm, 900 mm sau 1000 mm și în cinci lungimi diferite: 1200 mm, 1400 mm, 1600 mm, 1800 mm sau 2000 mm.

Un birou absolut unic. Biroul Quadro este ediția de lux a unui pupitru. Coloanele Linak cilindrice sunt retrase pe picioare – acest lucru exprimă lejeritate. Coloanele din această serie au o reglare a înălțimii de la 640 mm la 1280 mm. Biroul Quadro este, desigur, realizat din construcție fără șină și are o tavă de cablu integrată care ajută la stabilizarea cadrului și mai mult. Biroul Quadro are o anti-coliziune Linak Piezo încorporată în coloane. Coloanele ridică aprox. 80 kg pe coloane. Biroul Quadro este dotat cu un panou tactil deget în partea de sus a mesei, dar puteți alege, de asemenea, un panou de control intuitiv care este montat sub blatul mesei.

Cadrul și picioarele pot fi combinate după următoarele culori: alb, alu, antracit, negru sau lucios crom.

Biroul Quadro este certificat CE, certificat DS / EN 527-1_2_3, are un motor cu zgomot redus și nu are PVC.

Garanție de 5 ani pe birourile Quadro.

error: Content is protected !!