Zona Arhitecti

ZONA ARHITECTI

Invităm arhitecții si designerii de interior la colaborare pe diverse proiecte de amenajare atat pentru spatii private cat si publice.  Va punem la dispozitie o oferta diversificata de mobilier, de la cei mai buni producatori si designeri din Europa.  În oferta noastră veți găsi cele mai recente modele și tendințe în design interior: Mobilier inteligent pentru garsoniere, apartamente, case de vacanta, hoteluri, birouri, camere de hotel si spatii multifunctionale.

Mobilierul multifunctional ajuta la maximizarea spatiului interior, asigurand în același timp si o funcționalitate completă similara unui apartament cu suprafata mare.

Oferim atat unitati independente multifunctionale cat si solutii complete de mobilare pentru a crea un întreg coerent. Gama largă de modele, dimensiuni si culori ne ajuta să raspundem multor probleme legate de mobilarea si optimizarea spatiilor de locuit. Materialele și sistemele pe care le folosim  sunt de înaltă calitate, iar mobilierul nostru multifuncțional este la un preț corect.

CONTACT:

transforms – mobilier transformabil
SC OPLA SRL, mobil 0773/370982
CUI: 37759655
adresa: Str. Romulus, Nr. 8, Timisoara
email: info@transforms.ro

PROPUNERE COMERCIALA

ESTI ARHITECT / DESIGNER?

Esti arhitect sau designer de interior? Completeaza formularul de mai jos pentru a primi detalii referitoare la conditiile speciale de colaborare pe care le oferim. Vom fi bucurosi sa iti oferim asistenta si sprijin pentru proiectele tale.

FORMULAR DE CONTACT:

paturi rabatabilecanapele extensibileminibucatariimese extensibilemobilier scandinavmobilier Campeggimobilier officemobilier horecareceptiicabine acustice

*Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu stocarea si procesarea datelor tale de catre acest site conform Politicii de confidentialitate

Sunt de acord

* Toate campurile sunt obligatorii