Producatori

 TRANSFORMS  POLONIA

Suntem reprezentantul in Romania al producatorului TRANSFORMS Polonia de mobilier multifuncțional echipat cu cele mai bune mecanisme de rabatare POZZOLI Italia.

TRANSFORMS – Regain your living S P A C E!

 POZZOLI ITALIA

Soluțiile de dormit sunt marcate atât de creativitatea, cât și de caracterul practic.

Pozzoli a fost înființată în 1964 la Brianza, într-una dintre cele mai cunoscute regiuni italiene pentru producția de mobilă. Colaborand permanent cu cei mai cunoscuți producători de mobilă, firma intelege și urmeaza schimbările și evoluțiile pieței, propunând soluții de dormit în mod constant, marcate atât de creativitatea designului, cât și de caracterul practic.

Cercetarea tehnologică continuă, proiectarea atentă, studiul brevetelor și utilizarea materialelor de cea mai bună calitate permit firmei POZZOLI să atingă un obiectiv important: CREAREA CELOR MAI BUNE SISTEME DE RABATARE.

Seria de mecanisme SMART SPACES oferă multe soluții inteligente pentru:

 

 MOLL SYSTEM

Firma Moll System a fost înființată în anul 1925 in Germania, și s-a axat în mare măsură pe dezvoltarea unui mobilier egonomic dedicate copiilor, atât de important pentru creșterea lor sănătoasă. A dezvoltat un mobilier viu, care evoluează împreună cu copilul care îl utilizează, în concordanță cu cerințele din punct de vedere ergonomic ale acestuia și crează conditiile optime pentru spațiul de lucru al unui elev, sprijinind poziția corectă și permițând mobilitate maximă.

Mai multe detalii pe site-ul producatorului: www.moll-funktion.com