Parteneri Principali

 TRANSFORMS  POLONIA

TRANSFORMS este un producător polonez de mobilier multifuncțional echipat cu cele mai bune mecanisme.

PREZENTARE COMPANIE:

Pentru a urmări tendințele tot mai mari ale aranjamentului și creșterea rapidă a interesului pentru apartamentele studio, compania noastră a creat o gamă de produse pentru spații mici, care pot funcționa în diferite moduri în timpul zilei. Cu cât este mai mică suprafața utilizabilă, cu atât este mai greu să aranjezi în mod logic o cameră și să o ții la curent cu ultimele tendințe. În timp ce folosiți mobilierul inovator care poate fi transformat convenabil dintr-un pat într-un birou sau într-o canapea, este mult mai ușor să creați o cameră, care poate fi folosită în același timp ca un dormitor, o cameră de zi sau chiar un birou.

În timp ce creăm mecanismele utilizate în produsele noastre, inginerii au observat că fiecare piesă de mobilier este de obicei utilizată de clienți doar câteva ore pe zi. Prin urmare, nu este necesar ca homeware-urile inutile să fie ocupate de un spațiu valoros. În schimb, camera este utilizată alternativ, deoarece apartamentul sau studioul este perfect adaptat nevoilor individuale ale locuitorilor. Sistemele de mobilier transformabile reprezintă un pas inovator și necesar în domeniul designului interior.

Una dintre cele mai populare soluții propuse de compania noastră este patul care poate fi ascuns într-un dulap sau într-un zid. Exploatarea acestei idei devine din ce în ce mai dezirabilă, în special în Europa de Vest. Cu toate acestea, interesul pentru aceste sisteme crește rapid și în Romania, deoarece mulți arhitecți încep să le includă în proiectele și aranjamentele lor. Acest tip de pat este perfect pentru spații mici, unde utilizarea mobilierului tradițional ar fi impracticabilă. Patul nostru poate fi deschis pentru noapte și ușor ascuns dimineața, ceea ce vă ajută să câștigați mult spațiu liber în cameră.

Sarcina noastră este să satisfacem așteptările clienților – persoanele care trăiesc dinamic, apreciind confortul și confortul. De aceea, în oferta noastră puteți găsi alte soluții inovatoare. Vă încurajăm să vă familiarizați cu mobilierul multifuncțional – o alegere excelentă pentru un birou de acasă, o cameră de zi sau o grădiniță. Un astfel de sistem poate fi o combinație de garderobă, pat, birou, masă sau canapea.

O mare varietate de modele și opțiuni de culoare, inclusiv motive cunoscute din basme pentru copii, vă permite să creați un sistem personalizat și perfect montat pentru nevoile dvs.

Am creat linia de produse bazată pe un mecanism italian modern, de înaltă calitate, dotat cu energie electrică, care permite utilizarea ușoară și fără probleme a mobilierului. Pentru a maximiza spațiul din apartamentul sau studioul dvs. mic, alegeți TRANSFORMS.

TRANSFORMS – Regain your living S P A C E!

 POZZOLI ITALIA

Soluțiile de dormit sunt marcate atât de creativitatea, cât și de caracterul practic.

Pozzoli a fost înființată în 1964 la Brianza, într-una dintre cele mai cunoscute regiuni italiene pentru producția de mobilă. Colaborand permanent cu cei mai cunoscuți producători de mobilă, firma intelege și urmeaza schimbările și evoluțiile pieței, propunând soluții de dormit în mod constant, marcate atât de creativitatea designului, cât și de caracterul practic.

Cercetarea tehnologică continuă, proiectarea atentă, studiul brevetelor și utilizarea materialelor de cea mai bună calitate permit firmei POZZOLI să atingă un obiectiv important: CREAREA CELOR MAI BUNE SISTEME DE RABATARE.

Seria de mecanisme SMART SPACES oferă multe soluții inteligente pentru: