Mobilier MOLL

Producatorul moll Germania este inventatorul biroului pentru copii – reglabil în înălțime.

Mobilierul de birou pentru copii si adulti moll beneficiaza de livrare gratuita.

moll KIDS

Seria moll KIDS – birourile noastre și scaunele pivotante cresc împreună cu copilul, pot fi foarte înalte sau foarte joase și se pot adapta flexibil nevoilor în continuă schimbare. Ele oferă spațiu de depozitare și o mulțime de suprafețe utilitare pentru scriere, citire și desen. Birourile moll pentru scolari exceleaza in funcționalitate, sunt proiectate ergonomic pana la cel mai mic detaliu și sunt practic indestructibile. Iar modelele noastre viitoare pentru camerele pentru copii și adolescenți vor stabili întotdeauna standarde inovatoare.

VEZI PRODUSE

moll DESIGN

Seria moll DESIGN – avem în vedere toate grupele de vârstă și nevoile acestora în dezvoltarea produselor noastre – birourile și scaunele pivotante sunt proiectate ergonomic atât pentru adulți cât și pentru copii. Cu o linie vizuală minimalistă, a fost dezvoltat un design independent de vârstă care funcționează în spații complet diferite, de la camera de zi până la dormitorul pentru copii. Adevărata durabilitate pe termen lung provine dintr-o combinație de calitate, design și funcționalitate. Toate acestea definesc un concept de mobilier durabil.

VEZI PRODUSE

moll OFFICE

Seria moll OFFICE – rafturile rotative Rotafile o poate face și rezumă inteligent subiectul stocării. În comparație cu sistemele de rafturi convenționale, rack-urile rotative au o capacitate maximă pe o suprafață foarte mică și astfel conduc la un câștig eficient în spațiu. moll rotafile: un maestru in economisirea spațiului.

 

 

VEZI PRODUSE

Designul, inovația, calitatea și siguranța sunt cele mai importante în dezvoltarea produselor noastre. Calitate în fiecare detaliu. Toate produsele moll sunt dezvoltate și produse in house, unde totul a început cu aproape 100 de ani în urmă: în Alpii Swabi din sudul Germaniei. Producția germană de înaltă calitate asigură produse de lungă durată.

În calitate de lider de piață, dezvoltarea noastră este în plină ascensiune. Moll dezvoltă soluțiile de mâine azi. În multe familii, mobilierul nostru este transmis de la o generație la alta. Suntem mândri de acest lucru, și este ceea ce reprezintă esenta brandului MOLL.

Ergonomie. Fiabilitate. Design.                                                                                                                moll – mobilier pentru o viata