Despre Noi

CINE SUNTEM?

Suntem reprezentanti in Romania sau parteneri comerciali pentru producatori din UE de paturi rabatabile, canapele extensibile, mese transformabile, mini bucatarii, etc.

Suntem permanent in cautare de mobilier inovativ, transformabil si multifunctional, care sa aduca valoare in vietiile noastre.

Firma noastra este specializată în solutii de mobilare pentru spatii mici.

Comercializam mobilier inteligent pentru garsoniere, apartamente, case de vacanta, hoteluri, birouri, camere de hotel si spatii multifunctionale.

Mobilierul multifunctional ajuta la maximizarea spatiului interior, asigurand în același timp si o funcționalitate completă similara unui apartament cu suprafata mare.

Oferim atat unitati independente multifunctionale cat si solutii complete de mobilare pentru a crea un întreg coerent. Gama largă de modele, dimensiuni si culori ne ajuta să raspundem multor probleme legate de mobilarea si optimizarea spatiilor de locuit. Materialele și sistemele pe care le folosim  sunt de înaltă calitate, iar mobilierul nostru multifuncțional este la un preț corect. În oferta noastră gasiti mai multe tipuri de mobilier functional.

CONTACT:

TransForms – mobilier transformabil

SC OPLA SRL
CUI: 37759655
adresa: Str. Romulus, Nr. 8, Timisoara
mobil: 0773/370982
email: info@transforms.ro

PROPUNERE COMERCIALA

Invităm la colaborare designeri de interior, arhitecti, magazine de mobilier, dezvoltatori imobiliari. Oferim conditii financiare corecte și suport tehnic complet.

FORMULAR DE CONTACT:

paturi rabatabilecanapele extensibileminibucatariimese extensibilemobilier scandinavmobilier Campeggimobilier officemobilier horecareceptiicabine acustice

*Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu stocarea si procesarea datelor tale de catre acest site conform Politicii de confidentialitate

Sunt de acord

* Toate campurile sunt obligatorii