Birou Raw

Informații tehnice:

Biroul este realizat cu o rază 20 pe colțuri și cu o margine teșită. Marginile teșite pot fi vopsite în lac clar sau una dintre numeroasele culori Cube Design. Aceasta se aplică tuturor materialelor, cu excepția furnirului. De asemenea, este posibil să existe o muchie ABS dreaptă rezistentă la impact de 2 mm.

Blaturile de masă dreptunghiulare Cube Design sunt disponibile în trei adâncimi: 800 mm, 900 mm sau 1000 mm și în cinci lungimi diferite: 1200 mm, 1400 mm, 1600 mm, 1800 mm sau 2000 mm.

Cadrele RAW sunt produse 100% în Danemarca. Coloanele dreptunghiulare sunt din Linak și sunt centrate pe picioare, care sunt realizate din oțel solid de 12 mm. Picioarele au încălțăminte reglabilă pentru o reglare ușoară. Fiecare coloană ridică 80 kg. Panoul de control intuitiv pentru birourile RAW poate fi modificat pentru a include Bluetooth, memento de lumină și afișaj.

Cadrul RAW este cu tehnologia Linak Piezo – un hardware cu o soluție anti-coliziune plasată în coloane. Senzorul PIEZO încorporat răspunde la orice obstacole atunci când ridicați sau coborâți biroul, după care se oprește și se întoarce pentru a evita coliziunea.

Cadrul este disponibil în oțel alb, alu sau negru acoperit cu pulbere.

Biroul RAW este fără PVC, certificat CE și îndeplinește cerințele certificării EN 527-1_2_3.

5 ani de garanție pe birourile RAW.

error: Content is protected !!