Birou Flow

Informații tehnice:

Biroul dreptunghiular al Cube Design este realizat cu o rază 20 pe colțuri și cu o margine teșită. Marginile teșite pot fi vopsite în lac clar sau una dintre numeroasele culori Cube Design. Aceasta se aplică tuturor materialelor, cu excepția furnirului. De asemenea, este posibil să existe o muchie ABS dreaptă rezistentă la impact de 2 mm.

Blaturile de masă dreptunghiulare Cube Design sunt disponibile în trei adâncimi: 800 mm, 900 mm sau 1000 mm și în cinci lungimi diferite: 1200 mm, 1400 mm, 1600 mm, 1800 mm sau 2000 mm.

Cadrul Flow este cel mai ieftin cadru stand-stand din sortimentul Cube Design. Coloanele de scenă sunt dreptunghiulare și sunt așezate în centrul picioarelor. Rama Flow este flexibilă și ușor de asamblat. Are un motor cu zgomot redus (39 dB), iar atunci când este în așteptare, folosește doar 0.1W. Birourile Flow au Sensitouch – o caracteristică anticoliziune plasată în caseta de control. Motorul se va opri dacă biroul lovește ceva.

Cadrul Flow este disponibil în două ediții: coloane în două etape cu reglare înălțime pe coloane de 500 mm sau 3 etape cu reglare înălțime pe 650 mm. Ambele cadre sunt certificate CE. Cadrele ridică aprox. 60 kg pe coloană – max. 100 kg distribuite uniform pe blatul mesei. Cadrul este fără PVC.

Rame de flux în trei etape sunt disponibile în alb sau negru.
Cadre de flux în două etape sunt disponibile în alb sau negru.

5 ani de garanție pe toate pupitrele Flow.

W.

error: Content is protected !!